Hoe werken groepsorders?

Geupload 4 months ago door Léa Le Thinh

Groepsbestelling is een functie waarmee CrowdFarmers samen bestellingen van dozen kunnen plaatsen en de kosten kunnen delen. De groepsbestelling staat open voor maximaal 5 personen om te delen. Je begint de bestelling en daarna kun je gasten uitnodigen om deel te nemen aan de groepsbestelling. Hier is een stap voor stap gids over hoe het werkt:

  1. Kies de dozen van de Farmers Market die je aan je groepsbestelling wilt toevoegen en doe ze in het mandje. Kies in je winkelmandje in de volgende stap de optie "groepsbestelling".
  2. Bevestig het verzendadres.
  3. Bij de volgende stap, kies het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. In deze stap verschijnt de prijs die iedereen betaalt. Dan betaal je jouw deel van het totaal. 
  4. Als je jouw deel van de betaling hebt voldaan, word je doorgestuurd naar de bevestigingspagina van de bestelling, waar een pop-up venster verschijnt om je gasten uit te nodigen voor de groepsbestelling. In het pop-upvenster kunt je de e-mailadressen van de gasten toevoegen, of kopieer de uitnodigingslink en stuur hem zelf handmatig naar de gasten. Uitnodigingen zijn ook beschikbaar via je gebruikersaccount en de bevestigingsmail.
    Let op: Moet je aangeven dat je CrowdFarming toestemming geeft om de eerder aangegeven contacten uit te nodigen met een link naar ons privacybeleid.
  5. Als je gasten de gedeelde link volgen (of de link van het e-mailbericht), worden ze naar een landingspagina geleid met een samenvatting van de groepsbestelling en een knop om hun deel verder te betalen. Dit leidt hen rechtstreeks naar de betalingsstap. De gasten hebben 3 dagen om hun deel van de bestelling te betalen.
  6. Bij het voltooien van de betaling worden de gasten doorgestuurd naar de pagina met de bevestiging van de bestelling.
  7. Als alle gasten hun onderdelen hebben betaald, wordt de bestelling naar je verzonden, die vervolgens de producten deelt met al je gasten. Gelukkige oogst!

Let op:

Als de gasten hun deel niet binnen de termijn betalen, wordt de bestelling geannuleerd en het geld terugbetaald.

Om te voorkomen dat de bestelling wordt geannuleerd als de gasten hun deel niet betalen, heb je de mogelijkheid om het resterende deel van de betaling dat de gasten na de deadline niet betaald hebben, op je te nemen. Het overblijvende deel van de betaling wordt dan van je betaalmethode afgeschreven.

Bekijk onze Farmers Market en plaats je groepsbestelling - want delen is geven! 😊


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)