När kan jag förnya min adoption?

När du har bekräftat din adoption kommer den att synas under din Trädgård. Här kan du se de detaljer relaterade till din adoption men även välja den typ av förnyelse som du föredrar: manuell eller automatisk. Förnyelsen sker generellt per automatik, detta garanterar att du kan fortsätta att njuta av dina produkter från säsong till säsong utan behöva oroa dig över det sista förnyelsedatumet  🌱

Genom att välja automatisk förnyelse, kommer du att få ett e-postmeddelande när sista datumet för förnyelse närmar sig för att informera dig om att förnyelsen kommer att ske på ett bestämt datum. Debiteringen sker med den betalningsmetod som finns registrerad på ditt CrowdFarming-konto. Om du inte vidtagit några åtgärder i samband med detta kommer din adoption att förnyas automatiskt 🧑🌾

Genom att välja manuell förnyelse när du fått din sista skörd eller efter säsongen är över, kommer du att få ett meddelande från oss för att du ska kunna förnya din adoption från din Trädgård via ditt användarkonto. Detta kan ibland dröja några veckor/månader (t.ex. med apelsinträd) under tiden vi diskuterar med odlaren vilka förändringar eller förbättringar som krävs. Det kan ta lite tid innan dessa ändringar är synliga på projektsidan, så vi ber om lite tålamod. 😊

Om din adoption förnyas automatiskt men du inte vill fortsätta kan du fortfarande avbryta den så länge statusen är “Planerad” och skörden inte har förberetts ännu. Detta förklaras närmare här.