Vilka betalningar ingår i en adoption?


Beroende på vilken typ av produkt, dess säsong och den tid som odlaren behöver för att förbereda beställningen, har varje projekt ett eller flera leveransdatum. Beroende på mängden lådor som har reserverats, kan du behöva göra en engångsbetalning, eller flera betalningar. 

Här är 3 exempel som täcker alla möjligheter:

Adoption av ett olivträd har vanligtvis ett leveransdatum. När oliverna väl har skördats, producerar odlaren extra jungfruolja och förbereder alla beställningarna för att skickas så snart som möjligt för att du ska få en färsk produkt. För dessa adoptioner görs en enda sändning. Därmed betalas adoptionen och försändelsen i en engångsbetalning. Slutpriset inkluderar leveransen..

När det gäller en adoption av ett apelsinträd börjar du med att välja den mängd skörd du önskar få från ditt träd. Nästa steg är att bestämma datum och adresser för leveransen. För den här typen av adoption betalar du därför först för själva adoptionen, och sedan tillkommer logistikkostnaderna beroende på leveransland. 

Vissa odlare erbjuder möjligheten att köpa en enskild låda. Detta brukar vara de år då skörden är mycket god, vilket tillåter dem att sälja överskottet till de som inte adopterade ett träd. I dessa fall inkluderar priset produktions- och logistikkostnaderna.


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)