Hur kan jag ändra leveransdatum?

För projekt med flera leveranser kan du ändra leveransdatumet för dina redan planerade beställningar, men du bör ta hänsyn till följande:

• Du kan endast genomföra dessa ändringar om din beställning inte är under förberedelse.
  • Det är inte möjligt att ändra leveransdatumet för adoptioner med en enda sändning.

När du har planerat dina adoptionslådor (t.ex. apelsinträd), kan du ändra leveransdatum på dina beställningar enligt följande:

1.  Logga in på ditt användarkonto på CrowdFarming
  2.  Gå till "Mitt konto"
  3. Gå till "Beställningar" och välj den order du vill ändra
  4. Klicka på "Ändra datum"
  5. Välj det nya datumet i kalendern som visas i rullgardinsmenyn.

Här visar vi hur du ändrar leveransadressen.