Hur ändrar jag min leveransadress?

Du kan ändra leveransadressen på alla dina beställningar, men vi ber dig att ta hänsyn till följande:

• Du kan endast genomföra dessa ändringar om din beställning inte är under förberedelse.
  • Det är endast möjligt att ändra adress inom samma land.

När du har gjort en adoption (t.ex. ett olivträd), eller planerat dina lådor från adoptionen (t.ex. apelsinträd), kan du ändra leveransadress på dina beställningar enligt följande:

1. Logga in på ditt konto på CrowdFarming
  2. Gå till "Mitt konto"
  3. Gå till "Beställningar" och välj den order du vill ändra
  4. Klicka på "Ändra adress"
  5. Välj en av dina sparade adresser eller lägg till en ny

Här visar vi hur du ändrar leveransdatumet.