Hur gör jag en beställning?

Uppladdad av CrowdFarming

Skulle du vilja få färska råvaror direkt från odlaren? Vi visar dig hur du kan beställa snabbt och enkelt!

Registrera dig (eller logga in om du redan är registrerad som CrowdFarmer) för att komma åt ditt användarkonto.

1. Gå till startsidan och välj antingen “Adoptioner” eller “Bondemarknad” med lådor. Detta kommer att visa dig alla produkter som för närvarande finns tillgängliga att köpa, beroende på säsong.
  2. Välj en produkt för att läsa mer om projektet och gården. Genom att klicka på projektet i fråga ser du en "Lägg i varukorgen"-knapp.
  3. När alla produkter du vill ha har lagts i din varukorg, gå till din varukorg genom att klicka på symbolen längst upp till höger på webbplatsen.
  4. Du måste ange din leveransadress och en betalningsmetod för att bekräfta köpet.

När beställningen har bekräftats får du ett bekräftelsemeddelande med ett ordernummer och ett beräknat leveransdatum.

Prova och beställ nu!