Hur planerar jag mina försändelser?

Så som vi förklarar i artikeln “Adoption som modell för att undvika matsvinn vid mathandel” finns det två typer av adoptioner.

För adoptioner som omfattar en enda försändelse behöver du inte planera något eftersom vi för den här typen av projekt erbjuder ett enda leveransdatum som har samordnats med odlaren.

För adoptioner med flera leveranser måste du planera dina försändelser genom att följa dessa steg:

* Gå till CrowdFarming

* Klicka på “Mitt konto

* Klicka på “Trädgård”, där kan du se dina adoptioner

* Klicka på projektet i fråga

* Klicka på “Planera ny försändelse”

* Välj det antal lådor som du önskar beställa

* Välj leveransdatum som visas i kalendern

* Välj leveransadress

* Välj betalningsmetod

* Klicka på "Betala"

Du kommer sedan att få ett e-postmeddelande med betalnings- och beställningsdetaljer. I de här artiklarna hittar du information om hur du ändrar leveransdatum eller adress för en redan planerad beställning.