Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Beroende på ditt leveransland erbjuder vi en rad olika betalningsalternativ. Du kan för leveranser till Sverige för närvarande betala med debit- och kreditkort samt Klarna.

Vi säkrar alla transaktioner via kreditkort genom STRIPE (www.stripe.com), en av de säkraste leverantörerna i världen (PCI-DSS nivå 1). I enlighet med våra användarvillkor och vår köp policy kan du få en pålitlig återbetalning om ett problem skulle uppstå.

Vi följer PSD2-bestämmelserna för marknadsplatser: det totala beloppet du betalar delas direkt mellan ett anslutet konto som är kopplat till odlarens bankkonto och ett anslutet konto för CrowdFarming.