Fakturor och kvitton

Var hittar jag kvittot på en betalning?

När du har gjort din beställning får du automatiskt en bekräftelse via e-post med alla uppgifter om beställningen. Kvitton kan granskas och laddas ned som ett PDF-dokument antingen genom att klicka på “Ladda ner kvitto”-länken i bekräftelsemejlet, eller från ditt användarkonto.

För att ladda ner kvittot från ditt användarkonto behöver du logga in och klicka på “Mitt konto” och sedan på “Beställningar”. Därifrån kan du klicka på den specifika beställningen och i slutet av beställningsinformationen finns en “Kvitto”-knapp. Klicka bara på den så laddas kvittot ned som en PDF.

Hur begär jag en faktura för mitt köp?

På CrowdFarming sätter odlarna själva priserna på sina produkter och säljer direkt till er CrowdFarmers. Följaktligen är det odlaren själv som måste utfärda fakturan för köpet.

Om du beställer för ett företags eller en juridisk persons räkning kan du begära en faktura från odlaren när beställningen har mottagits. Vänligen kontakta oss med beställningsnumret som du vill ha fakturan för, så att vi kan skicka dig kontaktuppgifterna och du kan begära fakturan direkt från odlaren.

Tänk på att odlaren inte är någon expert på skattekontrakt och att hen är mer bekväm ute på fältet än med bokföring. Därför ber vi om lite tålamod: Odlarna är inte ansvariga för hur komplicerat det kan vara att förbereda ett till synes enkelt dokument.

Vi uppskattar ditt tålamod eftersom vi förstår att den här frågan kan vara lite tråkig.

Notera: CrowdFarming-teamet har ingen kontroll över beskattningen av de jordbrukare som säljer sina produkter till dig, och vi är inte ansvariga för om de kan utfärda en faktura eller inte. 


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)