Hoe kan ik de grootte van de doos wijzigen?

Geupload door CrowdFarming

Het abonnement is niet bedoeld voor een bepaald aantal personen. We hebben het zo samengesteld zodat je verschillende seizoensproducten kunt proberen, ongeacht het aantal mensen dat er met je mee eet.

Het is niet mogelijk om de inhoud van de doos aan te passen, maar je kunt de grootte aanpassen als dat nodig is.

1. Ga naar het gedeelte "Abonnementen" van je gebruikersaccount.
  2. Selecteer het abonnement dat je wilt wijzigen.
  3. Klik op Abonnement wijzigen en kies het nieuwe formaat.
  4. Wijzigingen opslaan

Opmerking: als de wijziging niet kan worden aangebracht omdat de vakken voor de huidige maand worden beheerd, is de knop "Abonnement wijzigen" niet beschikbaar en zie je een informatietekst.