Hur kan jag ändra storleken på lådan?

Uppladdad av CrowdFarming

Prenumerationen är inte avsedd för ett visst antal personer. Vi har skapat den så att du kan prova olika säsongsprodukter, oavsett hur många som äter med dig.

Det är inte möjligt att anpassa innehållet i lådan, men du kan justera storleken om du behöver.

1. Gå till avsnittet "Prenumerationer" i ditt användarkonto.
  2. Välj den prenumeration du vill ändra.
  3. Klicka på "Ändra prenumeration" och välj den nya storleken.
  4. Spara ändringarna

Obs! Om ändringen inte kan göras eftersom lådorna för den aktuella månaden hanteras, kommer knappen "Ändra prenumeration" inte att vara tillgänglig och du kommer att se en informativ text.