Jag har fått en adoption som gåva. Vad behöver jag göra?

Uppladdad av CrowdFarming

Om du har fått en adoption som gåva kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk för att acceptera gåvan. Du har 15 dagar på dig att acceptera den. 🎁

Om du ännu inte har ett konto måste du först registrera dig som CrowdFarmer.

När gåvan har accepterats kommer den att visas i din trädgård, där du kan hantera adoptionen. I avsnittet "Dokumentation" kan du klicka på "Adoptionscertifikat" för att ladda ner det.

📌 Saker att tänka på:

• Om du inte accepterar gåvan inom 15 dagar kommer den att annulleras och beloppet återbetalas till den person som gav dig gåvan.
  • Om du annullerar gåvan efter att ha accepterat den kommer beloppet att återbetalas till ditt konto i form av en krediter.

Vi hoppas att du får glädje av din gåva. 🌳

Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss.