Jag skulle vilja ge en adoption som gåva till någon annan

🎁  Att ge en adoption till någon är en fin och unik gåva. Nu kan du köpa en adoption från ditt eget användarkonto och skicka den som en gåva till dina nära och kära. De kommer att få ett mejl med ett erbjudande att acceptera adoptionen, och när de har accepterat gåvan kommer adoptionen att synas i deras eget användarkonto.

Det här är stegen för att köpa en adoption som en gåva:

1. Välj adoptionen från vår Bondemarknad och kryssa i rutan “Det är en gåva”. Du kan göra detta både när du lägger till adoptionen i din varukorg, eller från varukorgen innan du går vidare till betalsteget.
  2. När du kryssar i rutan “Det är en gåva” kommer “Konfigurera” att synas. Klicka där, det öppnar ett pop-up fönster.
  3. Konfigurera gåvan genom att fylla i mottagarens namn och mejladress, och lägg till ett meddelande till mottagaren om du vill. Du kan sedan välja om du vill att gåvomejlet ska skickas idag eller på ett annat datum. Du behöver kryssa i rutan för att godkänna att CrowdFarming skickar mejlet till mottagaren. Klicka sedan på “Spara”, detta stänger pop-up fönstret igen.
  4. Klicka på “Slutför beställningen” i rutan till höger.
  5. Bekräfta leveransadressen. Vänligen notera att din egen adress kommer att föreslås automatiskt. Ett meddelande kommer att synas som informerar om att mottagaren av gåvan kommer kunna ändra leveransadressen från sitt eget användarkonto när hen har accepterat gåvan.
  6. Klicka på “Fortsätt”.
  7. Detta tar dig till betalsteget. Välj din betalningsmetod och klicka på “Betala”.
  8. Detta slutför din beställning och du kommer att se en översikt av din beställning. Nu är det bara att vänta på att mottagaren accepterar gåvan!

Vänligen notera:

• Givaren kommer att kunna se och hantera gåvan i sektionen “Beställningar” i sitt användarkonto, där den kommer att synas med en liten presentikon.
  • Mottagaren kommer att få gåvomejlet på det valda datumet. Den glada mottagaren har sedan 15 dagar på sig att acceptera den. När mottagaren har accepterat gåvan kommer den att synas i hens Trädgård i hens användarkonto. Om gåvan inte blir accepterad inom tidsgränsen kommer den att avbrytas.
  • Om mottagaren skulle avbryta adoptionen från sitt användarkonto efter att ha accepterat den kommer hen att få en återbetalning i form av krediter på sitt användarkonto.