Hoe kan ik mijn communicatievoorkeuren wijzigen?

Wij weten uit ervaring hoe vermoeiend het kan zijn wanneer uw mailbox overspoeld wordt met reclame e-mails. Daarom zult je, als algemene regel, niet meer dan één e-mail per maand van ons ontvangen.

Bij CrowdFarming zorgen we ervoor dat we alleen een e-mail sturen als we iets belangrijks met je te delen hebben. Je kunt jouw communicatievoorkeuren gemakkelijk wijzigen en/of je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrief via uw gebruikersaccount.

Om dit te doen, volgt je deze stappen:

1. Log in op jouw gebruikersaccount
  2. Klik op "Mijn Account" dan "Profiel"
  3. Ga naar de "Communicatie Voorkeuren" pagina
  4. Je kunt de categorieën van mededelingen selecteren waarin je geïnteresseerd bent en op de hoogte gehouden wilt worden, of je kunt zich gewoon volledig afmelden voor alle communicatie
  5. Klik op de knop "Bijwerken" onderaan deze pagina om je wijzigingen op te slaan

Als je zich afmeldt voor de nieuwsbrief, blijft je informatie ontvangen over jouw bestellingen (bevestiging, mogelijke datum verandering, pakket tracking).

Als je zich later weer op onze nieuwsbrief wilt abonneren, verwelkomen wij je graag weer!