Welke betalingen komen er kijken bij een adoptie?

Afhankelijk van het soort product, het seizoen en de tijd die de landbouwer nodig heeft om de bestelling voor te bereiden, kan elk project één of verschillende leveringsdata hebben. Afhankelijk van het aantal gereserveerde dozen, kan het zijn dat je een enkele betaling moet doen of meerdere.  

Hier zijn 3 voorbeelden die alle mogelijkheden bestrijken:

Een olijfboom adoptie heeft meestal een enkele leveringsdatum. Zodra de olijven zijn geoogst, produceren de boeren de extra olijfolie van eerste persing en maken zij alle bestellingen klaar om ze zo snel mogelijk te verzenden zodat je een vers product ontvangt. Voor deze adopties wordt één enkele zending gemaakt. Daarom worden de adoptie en de verzending betaald in één enkele betaling. De uiteindelijke prijs is inclusief levering. 

Met een sinaasappelboom adoptie, zou jou beginnen met het kiezen van de hoeveelheid oogst die u wenst te ontvangen van jouw boom. De volgende stap zou zijn om de data en adressen voor de levering te bepalen. Daarom betaalt je voor deze vorm van adoptie eerst de adoptiekosten en later de logistieke kosten, afhankelijk van de plaats van levering. 

Sommige landbouwers bieden de mogelijkheid om een enkele doos te kopen. Dit zijn meestal de jaren met een zeer goede oogst, waardoor zij het overschot kunnen verkopen aan degenen die geen boom hebben geadopteerd. In dit geval omvat de prijs zowel de kosten van het product als de logistieke kosten.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)