Kontaktkanaler

Vill vill gärna kommunicera med dig om du vill ta kontakt med oss. En viktig del av vårt arbete är direktkommunikationen med Farmarna, Farmarna med CrowdFarmers och Crowdfarmers med oss.

När vi lanserade idén 💡 CrowdFarming var vår första avsikt att "bara" ta hand om logistiken och webbsidan. Vi tänkte att våra Farmers skulle ansvara för att kontakta kunderna (CrowdFarmers) och informera dem dagligen. Snabbt var vi tvungna att acceptera det faktum att odlarna inte tillbringar sina dagar framför en dator och att användningen av en onlineöversättare var långt ifrån optimalt.

Vi ber om tålamod vid kontakt med vårt team eller odlaren. Om du adopterat något från en Farmer kan du själv kontakta honom eller henne för att planera ett besök eller fråga om din adoption. Misströsta inte om det tar ett tag innan de svarar.

Vårt team kan hjälpa dig på tyska, engelska, spanska, franska, italienska, nederländska och svenska.

DEUTSCH

ENGLISH

ESPAÑOL

FRANÇAIS

ITALIANO

NEDERLANDSE

SVENSKA

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Kontaktformulär

T: +49 32 221097801

T: +44 20 3318 4317

T: +34 919 01 91 80

T: +33 1 76 46 07 12

T: +39 02 8295 6512

T: +34 932 71 29 27

T: +34 518 90 04 76

Öppettider (inte begränsade till dessa) ⌚

Du kan nå oss på telefon måndag - fredag från 8:15 till 19:30. Utanför dessa tider kan du alltid pröva lyckan och om vi råkar ha telefonen med oss hjälper vi dig gärna. Vi är inte tillgängliga dygnet runt på telefon, men när vi väl är tillgängliga svarar vi alltid med ett leende, oavsett om det regnar ☔, snöar ❄️ eller är lysande solsken ☀️.

📧 Du kan skicka ett e-postmeddelande dygnet runt, 356 dagar per år (eller 366 under skottår). Om det tar oss mer än 4 dagar att svara och ditt ärende är brådskande, kan det hända att vi inte mottagit ditt meddelande. Ring oss så hjälper vi dig omedelbart.