Feedback och klagomål

Uppladdad av CrowdFarming

Vi förstår att det kan vara frustrerande när skörden inte lever upp till förväntningarna.

Våra odlare gör sitt bästa för att se till att dina produkter kommer fram i perfekt skick. På grund av väderförhållanden eller andra oförutsedda händelser kan det tyvärr inträffa incidenter längs vägen. Men oroa dig inte, vi har alltid en lösning! 😊

Du kan ge oss feedback på en specifik order genom att välja ordern i ditt användarkonto och klicka på "Betygsätt din order". Detta räknas inte som en reklamation, utan som värdefull feedback som hjälper jordbrukare och oss att förbättra vårt arbete.

Om det har uppstått en incident med din order: Gå till ditt konto, välj den berörda ordern och gör en reklamation genom att klicka på "Rapportera problem".

Kom ihåg att du endast kan öppna en reklamation inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen och att bilder krävs.

Vi kommer att hantera din reklamation så snart som möjligt. När den har behandlats kommer du att få ett automatiskt e-postmeddelande som bekräftar att incidenten har lösts och vilken lösning som har hittats för dig.

Om vi anser att det är lämpligt och odlaren fortfarande har skörd tillgänglig kommer vi att skicka en ersättningslåda till dig. Om vi inte kan skicka en låda till dig får du en återbetalning för den berörda delen av din beställning i form av krediter som du kan använda för framtida köp hos CrowdFarming.