Kan jag besöka min odlare?

đŸ‘©â€đŸŒŸđŸ‘šâ€đŸŒŸ Odlarna tar gĂ€rna emot dig pĂ„ sina fĂ€lt eller gĂ„rdar! Vi vet av erfarenhet att det Ă€r en fantastisk upplevelse att se hur ditt trĂ€d, din vĂ€xt eller ditt djur utvecklas, men Ă€ven att trĂ€ffa odlaren och se deras dagliga arbete. 

đŸ€ł VĂ€nligen informera om ditt besök minst en vecka i förvĂ€g via e-post eller telefon. Vi vill gĂ€rna bekrĂ€fta datum och tid med odlaren, dĂ„ de spenderar den största delen av sin tid ute pĂ„ fĂ€lten eller i stallen, och gĂ€rna vill förbereda ditt besök.

Ha i Ätanke inför ditt besök att förhÄllandena pÄ gÄrdarna inte har skapats för att ta emot besök. DÀrför kan det hÀnda att omrÄdet INTE Àr lÀmpligt eller anpassat för personer med nedsatt rörlighet. Se till att:

👟 BĂ€ra rejĂ€la skor och bekvĂ€ma klĂ€der

👓 Ta med klĂ€der som skyddar mot solen, solglasögon och solkrĂ€m

💧 Ta med dig din egen dryck och förbered ett toalettstopp innan du kommer fram, eftersom vi inte kan garantera att det finns tillgĂ„ng till en toalett pĂ„ plats. 

Du kommer att fÄ ett e-postmeddelande frÄn oss inför ditt besök. I detta meddelande finns en pdf-fil med mer information om hur du hittar till gÄrden och annan nödvÀndig information (t.ex. allergirÄd). Detta dokument bekrÀftar Àven tid och datum för ditt besök.


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)