Vad kan jag göra om jag inte är nöjd med skörden jag mottagit?

När det gäller färska, syntetiskt obehandlade produkter är vissa frukter och/eller grönsaker mer känsliga för nedbrytning under transporten till ditt hem. En av bristerna med direktförsäljning är att det är en helt ny erfarenhet för de flesta av våra odlare att skicka sina produkter direkt hem till dig. Att hitta rätt typ av förpackning, bästa sätt att förpacka produkterna på och i vilket mognadsskede de bör skickas är avgörande, och även om det är ovanligt, kan problem ibland uppstå, och vi hjälper alltid till att hitta en lösning när det händer🤗. 

Om du inte är nöjd med den skörd du mottagit, kan du öppna ett ärende via ditt användarkonto. Vi ber dig om en formalitet som vi har åtagit oss att utföra med odlarna. För att kunna kontrollera alla ärenden som inkommer har vi inte möjlighet att validera de klagomål som når oss via e-post.

  • Gå till “Logga in” på vår hemsida 
  • Logga in på “Mitt konto
  • Gå till “Beställningar” och klicka på beställningen i fråga 
  • Rapportera klagomålet via alternativet “Rapportera ett problem

På så sätt når klagomålet odlaren och vi kan lösa det tillsammans.

Observera: Kom ihåg att eftersom vi hanterar personliga och/eller färska produkter kan du endast öppna ett ärende under de första 14 dagarna från det att du har mottagit din beställning. Det är obligatoriskt att bifoga foton - om du får din skörd i dåligt skick eller om den är ofullständig, ta ett foto av lådan och produkten för att vi bättre ska kunna analysera händelsen. 

När du har fullföljt processen får du ett automatiskt e-postmeddelande som bekräftar att ärendet har öppnats.


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)