Hur kan jag avbryta min beställning?

Om du vill ändra eller avbryta en beställning, vänligen ha i följande i åtanke:

Du kan bara avbryta en beställning om den inte redan är under förberedelse.

Du kan avbryta en av dina beställningar enligt följande:

• Logga in på ditt konto på CrowdFarming
  • Gå till "Mitt konto"
  • Gå till "Beställningar"
  • Välj den beställning eller adoption du vill avbryta.
  • Under "Beställningsöversikt" kan du välja “Avbryt beställning”.

Om du önskar avbryta en adoption där du redan har planerat försändelser, observera att du först måste avbryta försändelserna som är relaterade till adoptionen innan du kan avbryta själva adoptionen.

Vid slutet av varje säsong, rekommenderar vi dig att du bekräftar tillgängliga leveransdatum med oss innan du avbryter din beställning.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss och uppge ditt beställningsnummer.