Wat zijn de voordelen van onze mobiele applicatie?

Onze mobiele applicatie heeft voordelen voor jou als CrowdFarmer, want je kunt in contact blijven en sneller informatie krijgen over je bestellingen.📱.

Bovendien is de mobiele applicatie speciaal ontwikkeld voor smartphones, zodat de inhoud gemakkelijker te lezen en duidelijker moet zijn. Je zult vinden de producten gesorteerd op nieuwe categorieën die op onze website nog niet bestaan (bv. kleine doosjes, tropiterranean flavours, mediterrane essence, enz.)

Dankzij de mobiele app kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het seizoen via notificaties.

Je kunt de mobiele applicatie downloaden van Google Play en iOS.