Wat moet ik doen als er een technisch probleem is?

Heb je problemen met inloggen of het plaatsen van een bestelling?  Zit je vast bij het schapen spinnen? Dit kan gebeuren, maak je geen zorgen! Vaak ligt het aan de browser of het apparaat dat u gebruikt.

Probeer deze tips eerst:

• verander van browser (bevelen wij aan Google Chrome)
  • log uit en weer in te loggen
  • probeer het vanaf een ander apparaat (mobiele telefoon, laptop, tablet)

Als geen van bovenstaande werkt, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:Wat gebeurt er precies als je het probeert?

1. Krijgt je een foutmelding?
  2. Welke browser gebruik je?
  3. Welk toestel gebruik je?
  4. Heb je geprobeerd de cookies of cache te wissen?
  5. Kunt je een foto of screenshot van de fout maken?

Met deze belangrijke informatie kunnen wij het probleem sneller tot op de bodem uitzoeken en een oplossing voor jou vinden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.