Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met de oogst die ik ontvang?

Bij verse, synthetisch onbehandelde producten zijn sommige vruchten en/of groenten gevoeliger voor bederf terwijl ze onderweg zijn naar jouw huis. Een van de uitdagingen van rechtstreekse verkoop is dat het voor de meeste landbouwers een totaal nieuwe ervaring is om hun producten rechtstreeks naar je te sturen. Het kiezen van de juiste verpakking, het vinden van de beste manier om de producten te verpakken, en in welke staat van rijpheid ze te verzenden zijn essentieel en hoewel het niet gebruikelijk is, een incident kan gebeuren, en we zoeken altijd naar een oplossing als dat gebeurt.

Als je niet tevreden bent met de oogst die je hebt ontvangen, kunt je een claim openen via jouw CrowdFarmer-account. We vragen om een formaliteit die we met de Boeren hebben afgesproken. Om het overzicht te behouden, kunnen wij incidenten die ons per e-mail bereiken, niet valideren.

  • Toegang tot jouw crowdfarming.com-account
  • Inloggen op CrowdFarming
  • Voer "Orders" in en selecteer de overeenkomstige order
  • Meld het incident met de optie "Meld probleem

Zo komt de claim bij de Farmer terecht en kunnen we het samen oplossen.

Belangrijke opmerking: Denk eraan dat, aangezien wij te maken hebben met gepersonaliseerde en/of bederfelijke producten, je alleen een klacht kunt indienen gedurende de eerste 14 dagen vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Het is verplicht om foto's toe te voegen - Als je je oogst in slechte staat of incompleet ontvangt, neem dan een foto van de doos en het product om het incident beter te kunnen analyseren.

Zodra de claimprocedure is voltooid, ontvangt je een automatische e-mail ter bevestiging dat de claim is geopend. 


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)