Hoe kan ik een gebruikersaccount aanmaken in de mobiele applicatie?

We zijn blij dat je mee wilt doen aan het CrowdFarming avontuur! 🚀 Volg deze eenvoudige stappen om je gebruikersaccount aan te maken:

1. Klik op het kleine mannetje in de rechter benedenhoek van de applicatie en klik dan op "login of registreer".
  2. Voer het emailadres in waarmee je je account wilt aanmaken en klik op verder. Je kunt ook snel registreren door je aan te melden met je Facebook, Google of Apple ID account (alleen voor iOS gebruikers).
  3. Vul de gevraagde gegevens in (naam, achternaam, veilig wachtwoord dat je zult onthouden) en klik op verder.

Je krijgt automatisch een welkomstmail ter bevestiging dat het account is aangemaakt.

Gefeliciteerd! 👏 Je hebt je gebruikersaccount aangemaakt op CrowdFarming en je kunt beginnen met adopteren, Gelukkige oogst!!!