Var och när kan jag se bilderna på min adopterade planta eller mitt djur?

För att se bilderna på dina adoptioner behöver du bara logga in och klicka på “Mitt konto” och “Trädgård”. Därifrån kan du se en lista över dina adoptioner och när du klickar på någon av dessa, kommer du till en översikt med mer information angående adoptionen, inkluderat den senaste bilden.

Vänligen notera att du kommer att se en generell bild på din adopterade enhet fram tills dess att odlaren har hunnit gå ut på fältet eller till stallet för att ta ett aktuellt foto på din specifika adoption och ladda upp den direkt på ditt konto. Vi ber om ditt tålamod med detta eftersom odlaren ibland inte har tid att fästa namnplaketten och ta en bild förrän efter att skörden har avslutats.

Om du är intresserad av att se fler generella bilder från gården kan du skriva till oss, så skickar vi gärna fler bilder till dig, eller kan till och med arrangera ett besök på gården! ☀️🌱