Hur adopterar jag?

För att adoptera en växt eller ett djur hos CrowdFarming, måste du först skapa ett konto. Om du redan har gjort det, logga in och gå tillbaka till hemsidan genom att klicka på CrowdFarming i översta högra hörnet.

Skrolla ner för att se listan över odlare och deras enheter som fortfarande kan adopteras.

När du har bestämt dig för ett CrowdFarmingprojekt och vill adoptera, klicka på “Visa projekt” och följ dessa steg:

  1. Klicka på “Adoptera” på projektsidan
  2. Välj och ange ett namn för din adoption. Eller välj en redan namngiven enhet. (t.ex. ett får) genom att kryssa i rutan, kontrollera leveranslandet , klicka på “Adoptera” och sedan “Behandla order”.
  3. Du kan kontrollera logistikkostnaden under bilden och se till att du än en gång har valt korrekt leveransland. Du kan även ta bort en beställning från din kundkorg genom att klicka på “Ta bort” och lägga till andra produkter genom att klicka på “Fortsätt handla”

Nästa:

a) Om du redan är inloggad, kommer köpprocessen börja. Välj en redan registrerad leveransadress eller lägg till en ny adress (1). Du kan lägga till ett meddelande till leverantören (2). Välj eller lägg till betalningsmetod och klicka på “Bekräfta din beställning”.

b) Om du inte är inloggad, ange din e-postadress (1) och om du redan har ett konto klicka på “Logga in” (2) ELLER om du ännu inte har ett registrerat konto , fyll i leveransdetaljer och lägg till betalningsmetod (3) innan du klickar på “Fortsätt” (detta bekräftar inte ännu betalningen).

Om allt gått som det ska, borde du ha fått ett bekräftelsemejl av din adoptering, både på sidan och via e-post. Du kan också se din adoption i din Trädgård och du finna en översikt av din beställning under “Beställningar” 

👏 Grattis, du är nu en sann CrowdFarmer! 👏


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)