Varför kan jag komma att få krediter?

Uppladdad av CrowdFarming

CrowdFarming-modellen fokuserar på att skörda livsmedel på begäran, vilket gör det möjligt för odlarna att planera och förutse sin skörd. Som du förmodligen känner till, eller har läst i denna artikel, finns det många olika sätt att beställa via CrowdFarming.

Det finns adoptioner där du kan reservera flera lådor, det finns adoptioner med endast en leverans per säsong, adoptioner som gåva och återkommande beställningar.

Ibland är det så att saker och ting inte går enligt planerna med en beställning. Vi är trots allt utsatta för moder naturs nycker🍃.

Därför kan skördarna bli mindre än väntat, ta slut tidigare än väntat eller så kanske du av någon annan anledning inte kan beställa alla lådor som du reserverade i början av säsongen.

Med detta sagt har vi en lösning för dig! 💡

I fallet med en adoption, om du inte kunde åtnjuta alla lådor som du reserverade, erbjuder vi krediter i slutet av den säsongen för det belopp som inte kunde tas emot.

Om en beställning inte har anlänt i gott skick eller drabbas av någon annan typ av incident kan du öppna ett klagomål enligt beskrivningen i denna artikel.

Om vi anser att det är lämpligt och odlaren fortfarande har skörd tillgänglig, kommer odlaren att skicka en ersättningslåda till dig. Om denne inte kan göra det på grund av bristande tillgänglighet kommer du att få en återbetalning för den berörda delen av din beställning i form av krediter som du kan använda för framtida inköp och som du kan använda hur och när du vill.


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)