Hur skapar jag ett användarkonto?

Det är härligt att höra att du vill ansluta dig till CrowdFarming-äventyret! 🚀 Följ dessa enkla steg för att skapa ditt användarkonto:

Gå till huvudsidan och klicka på “Logga in” uppe i högra hörnet av sidan.

1. En ny sida kommer att öppnas där du antingen kan logga in om du redan är registrerad, eller skapa ett nytt användarkonto på den vänstra fliken “Registrera dig”.
  2. Du kan antingen välja att registrera dig genom ditt Facebook- eller Googlekonto, eller fylla i fälten i registreringsformuläret.
  3. Välj och skriv in ett säkert lösenord som du kommer ihåg.
  4. Glöm inte att kryssa i rutan under för att godkänna villkoren och integritetspolicyn och klicka på “Skapa konto”.
  5. Du kommer att få ett automatiskt e-postmeddelande som bekräftar att ditt konto har skapats.

👏 Grattis! 👏 Du har skapat ditt CrowdFarming-konto och kan börja adoptera. God skörd!