Hur kommer jag åt mitt användarkonto?

För att komma åt ditt användarkonto, gå till startsidan och klicka på “Logga in” högst upp till höger.

Fyll i din e-postadress och ditt lösenord och klicka på “Logga in”. Du kan även logga in med ditt Facebook- eller Googlekonto om du valde det här alternativet när du registrerade dig.

Du kommer till ditt användarkonto där du kan se menyn för att hantera dina uppgifter, adoptioner, beställningar o.s.v.

Alla dina adoptioner syns i din “Trädgård”.

Om du redan är ansluten automatiskt kommer du att se alternativet “Mitt konto” högst upp till höger. Det här betyder att du redan är inloggad på ditt konto. I det här fallet kommer du att kunna komma åt dina användaruppgifter direkt.