Jag har glömt mitt lösenord, vad kan jag göra?

🔐 Oroa dig inte, det är lätt att tappa ordningen nuförtiden när man behöver många olika lösenord för olika tillfällen. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord till ditt användarkonto, vänligen följ nedanstående steg:

1. På vår hemsida, klicka på “Logga in” uppe i höger hörn.
  2. En ny logga in-sida kommer att öppnas med frågan “Är du redan en CrowdFarmer?”
  3. Ovanför “Logga in”-knappen, klicka på länken “Glömt ditt lösenord?”
  4. Ett pop-up fönster kommer att öppnas så att du kan skriva in den e-postadress du registrerade ditt konto med.
  5. Klicka på “Återställ lösenord” och gå till din inkorg i din mejl för att se om du har fått ett automatiskt e-postmeddelande om att återställa lösenordet. (OBS! Om du inte har fått e-postmeddelandet, vänligen kontrollera din skräppost innan du fortsätter.)
  6. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att välja ett nytt lösenord och återfå tillgång till ditt användarkonto.

Skulle du ha några problem eller behöva ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss så hjälper vi gärna till!