Hur skapar jag ett användarkonto i mobilapplikationen?

Det glädjer oss att du vill ta del av CrowdFarming äventyret! 🚀 Följ dessa enkla steg för att skapa ditt användarkonto:

1. Klicka på den lilla personikonen i nedre högra hörnet i appen och klicka sedan på “Logga in eller registrera dig”.
  2. Fyll i den e-postadress som du vill använda för att skapa ditt konto och klicka på fortsätt. Du kan även registrera dig med ditt Facebook, Google eller Apple konto (enbart iOS användare).
  3. Vänligen fyll i den begärda informationen (namn, efternamn, säkert lösenord som du lätt kan komma ihåg) och klicka på fortsätt.
  4. Du kommer att få ett automatiskt välkomstmeddelande via e-post för att informera att ditt konto har skapats.

👏 Grattis! 👏 Du har skapat ditt CrowdFarming-konto och kan nu börja att adoptera. God skörd!