Kan jag se alla mina beställningar och/eller adoptioner i appen?

Svaret är ja! 😊 All den information som du tidigare har kunnat se i din webbläsare, kan du nu även finna på ditt användarkonto i appen. Klicka på personikonen i nedre högra hörnet så kommer du till din beställnings- och adoptionsöversikt.

Alla dina adoptioner hittar du under “Trädgård” i menyn. Du kan också hantera dina profilinställningar, språkpreferenser, adresser och betalningsmetoder från appen.