Kan ik al mijn bestellingen en/of adopties zien vanuit de app?

Het antwoord is ja! 😊 Alle informatie die je voorheen via de webbrowser kon bekijken, kun je nu ook in je gebruikersaccount in de app vinden. Om dit te doen, klik op het icoontje van de persoon rechts onderaan en je komt in het overzicht van je adopties en bestellingen.

Al je adopties kun je vinden in het menu "Tuin". Je kunt ook je profielinstellingen, je taalvoorkeuren, je adressen en je betaalwijzen vanuit de app beheren.