Hoe krijg ik toegang tot mijn gebruikersaccount?

Om toegang te krijgen tot jouw account gaat je naar de startpagina en klikt je op "Aanmelden" in de rechterbovenhoek.

Voer jouw e-mailadres en wachtwoord in, en klik op "Login". Je kunt ook inloggen met jouw Facebook- of Google-account als je deze optie hebt gekozen bij de registratie.

Je komt in jouw gebruikersaccount waar je het menu ziet om jouw gegevens, adopties, bestellingen enz. te beheren.

Al jouw adopties worden getoond in "Mijn Tuin".

Als je al automatisch verbonden bent, je zult de optie "Mijn account" zien rechtsboven in jouw winkelmand. Dit betekent dat je al ingelogd bent op jouw account. In dat geval hebt je rechtstreeks toegang tot jouw accountgegevens.