Hoe krijg ik toegang tot mijn account in de mobiele applicatie?

📱Om toegang te krijgen tot je account, klik je op het kleine mannetje in de rechter benedenhoek van de applicatie. Klik op de optie "inloggen of registreren" bovenaan de pagina.

Er opent een venster waarin je het emailadres kunt invoeren dat je gebruikte om je account aan te maken en klik op "continue". Voer dan je wachtwoord in en klik op "log in". Je kunt ook inloggen met je Facebook of Google account als je deze optie koos bij het registreren.

Als je denkt dat je al ingelogd bent, maar je weet het niet zeker, kun je het controleren door rechtsonder in de applicatie te klikken. Je gebruikersnaam verschijnt dan bovenaan de profielpagina als je ingelogd bent.

Opmerking: Als je het programma voor de eerste keer opent, moet je eerst het land van levering kiezen en dan wordt het inlogvenster automatisch geopend nadat je de welkomstboodschappen voorbij bent. Voer je inloggegevens in en je wordt direct naar je accountopties geleid.