Facturen en betalingsbewijzen

Bij CrowdFarming bepalen de boeren zelf de prijzen voor hun producten, en verkopen ze rechtstreeks aan de CrowdFarmers.

Waar kan ik de kwitantie van een betaling vinden?

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met alle gegevens van de bestelling. Ontvangsten kunnen worden bekeken en gedownload als een PDF document, hetzij door te klikken op de link "Download ontvangstbewijs" in de bevestigingsmail, hetzij vanuit jouw gebruikersaccount.

Om het ontvangstbewijs van jouw gebruikersaccount te downloaden, moet je zich aanmelden en klikken op 'Mijn account' dan "Bestellingen". Van daaruit kunt je op de specifieke bestelling klikken en onderaan de bestelgegevens ziet je een knop 'Ontvangstbewijs',  klik hier en je hebt de ontvangstbewijs als PDF gedownload.

Hoe vraag ik een factuur aan voor mijn aankoop?

Bij CrowdFarming zijn het de Boeren zelf die de prijzen voor hun producten bepalen en rechtstreeks aan de CrowdFarmer verkopen. Bijgevolg is het de landbouwer zelf die de factuur voor de aankoop moet opstellen.

Indien je bestelt namens een bedrijf of rechtspersoon, zodra de bestelling is ontvangen, kunt u bij de boer een factuur aanvragen. Neem contact met ons op met het ordernummer waarvoor je de factuur nodig heeft, zodat wij je de contactgegevens kunnen toesturen en je de factuur rechtstreeks bij de boer kunt aanvragen.

De landbouwer is geen expert in fiscaal papierwerk en voelt zich meer op zijn gemak in het veld dan in de boekhouding. We vragen om een beetje geduld:  De landbouwers zijn er niet verantwoordelijk voor hoe ingewikkeld het opstellen van een schijnbaar eenvoudig document kan zijn.

Wij stellen je geduld op prijs, want wij begrijpen dat dit een vervelende kwestie kan zijn.

Let op: Het CrowdFarming team heeft geen controle over de belasting van de Boeren die hun producten aan jou verkopen, en wij zijn niet verantwoordelijk voor het feit of zij al dan niet een factuur kunnen uitschrijven.