Hoe werkt een abonnement?


Met een abonnement kunt je het hele seizoen lang regelmatig oogstdozen ontvangen. Het abonnement is alleen beschikbaar voor losse dozen en wordt niet automatisch verlengd aan het eind van het seizoen. Met het abonnement stel je in hoeveel dozen je wilt ontvangen en hoe vaak (bv. om de 2 weken, om de 4 weken, enz.).📦

Hoe kan ik het abonnement instellen?

  1. Kies de dozen die u wilt ontvangen op de pagina "Koop een doos" van onze Boerenmarkt.
  2. In het mandje verschijnt een klein vakje met de tekst "Wilt je deze oogst herhaaldelijk ontvangen?”-  moet je dit vakje aankruisen.
  3. Nu kunt je de frequentie instellen waarmee je jouw dozen wilt ontvangen: elke 2 weken, elke 4 weken, etc., en beslis op welke datum je je eerste doos wilt ontvangen. De beschikbaarheid van het abonnement en de frequentie kunnen per project verschillen.
  4. Volg de rest van de betalingsstappen zoals bij een gewone bestelling. Met deze eerste betaling betaalt je alleen de eerste levering.
  5. De volgende bestellingen worden je toegezonden volgens de door je gekozen frequentie. Elke volgende bestelling wordt 6 dagen voor de verzenddatum in rekening gebracht, met de volgende uitzonderingen:
  • Als de bestelling door de gebruiker is geannuleerd
  • Als je geen geldige betalingsmethode hebt om de betaling te verwerken (in dit geval wordt alleen de specifieke bestelling geannuleerd, niet die welke nog komen)
  • De oorspronkelijke geschatte leveringsdatum is niet langer beschikbaar. Als er een andere beschikbare datum is in de buurt van de oorspronkelijk gekozen datum, wordt de bestelling op deze datum gewijzigd. Als er geen andere datum in de buurt komt van de oorspronkelijk gekozen leveringsdatum, wordt de bestelling geannuleerd. (In dit geval wordt alleen de specifieke bestelling geannuleerd, niet die welke nog komen)

in dit geval wordt alleen de specifieke bestelling geannuleerd, niet die welke nog komen.

Als je je regelmatige bestelling wilt annuleren, kunt u dat doen vanuit je user account. Je moet al je regelmatige bestellingen een voor een afsluiten.

Gelukkige (regelmatige) oogst! 👩‍🌾


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)