Vad gör jag om jag stöter på ett tekniskt problem?

Har du problem att genomföra en beställning? Har du fastnat vid det snurrande fåret? Detta kan hända, oroa dig inte! Oftast beror det på den webbläsare eller enhet som du använder.

Testa dessa steg först:

• ändra webbläsare (vi rekommenderar Google Chrome)
  • logga ut och in igen
  • testa från en annan enhet (mobiltelefon, bärbar dator, surfplatta)

Om inget av detta fungerar, vänligen kontakta oss med följande information:

1. Vad händer exakt när du försöker?
  2. Får du ett felmeddelande?
  3. Vilken webbläsare använder du?
  4. Vilken enhet använder du?
  5. Har du försökt att radera cookies eller cache?
  6. Kan du ta en skärmdump eller foto på felmeddelandet?

Med denna viktiga information kan vi snabbare gå till botten med problemet och hitta en lösning för dig. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.