Vem Vinner Vad (de tre V:na) hos CrowdFarming?

Vi vet att du oroar dig lika mycket som vi över vem som gynnas av CrowdFarming. 🤔 Därför har vi gjort en lista över alla vi kunde komma på som gynnas av modellen:

  • 👩‍🌾👨‍🌾 Odlare: De fastställer priset på sina produkter. CrowdFarming är en ny livsmedelsförsörjningskedja som kontrolleras av både odlarna och konsumenterna. Det här konceptet möjliggör för en bättre planering av deras skörd och försäljning.
  • 🗑️ Miljön (del 1): Odlarna producerar direkt på begäran av konsumenterna. På så sätt undviker man det mesta av det matsvinn som finns i den traditionella livsmedelsförsörjningskedjan.
  • 📦 Miljön (del 2): Odlarna skickar sina produkter direkt till konsumenterna. Produkterna läggs inte på lager hos mellahnhänder där de förlorar värde och kvalitet.
  • ♻️ Miljön (del 3): Vi uppmuntrar odlarna att använda återvunna material i sina förpackningar. Till exempel belönar vi dem med ett särskilt sigill om de inte använder plast i sina förpackningar.
  • 🏛️ Regeringar: Odlarna deltar inte i den svarta marknaden (mycket vanligt i jordbruksindustrin). Genom CrowdFarming fakturerar odlarna sin försäljning med motsvarande skatt. De är inte heller beroende av subventioner för att kunna fortsätta utföra sitt arbete.
  • 👨👩 Samhälle: Alltfler människor söker efter kanaler för att handla direkt från källan och få veta mer om hur deras mat odlas och produceras. CrowdFarming-konceptet är ett enkelt sätt att lära sig mer.
  • 🌱 CrowdFarming: Vi får del av slutpriset. Delar av teamet hjälper till med skapande och översättning av innehåll, betalningar och kommunikation. Under tiden ser andra delar av teamet till att skörden anländer i tid och i gott skick, samtidigt som vi hjälper dig med alla frågor eller problem du kan tänkas ha, på det språk du föredrar.

Vi har gjort en kort video som förklarar vårt koncept och kostnaderna. Klicka här för att se den (engelska).


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)