Adoptioner med flera leveranser

Uppladdad av CrowdFarming

Det är en adoption, där du kan reservera mer än en låda med skörd. I det här fallet sker inte leveransen på ett förutbestämt datum och betalningen är uppdelad i två steg.

Adoptionsbetalningen täcker den mängd skörd som odlaren reserverar åt dig. Efter bekräftelsen kan du schemalägga leveransdatum för dina lådor och betala för frakten från ditt användarkonto.

I din Trädgård klickar du på bilden för den aktuella adoptionen. Här kan du se hur många lådor med skörd du har reserverat och hur många som finns kvar.

För att planera in leveransdatum för en eller flera lådor klickar du på "Planera leverans", väljer leveransdatum och antal lådor för detta datum, sedan kan du klicka på "+Planera ytterligare leveranser" och därmed schemalägga nästa leverans. Därefter behöver du bara slutföra beställningen genom att klicka på "Lägg till i varukorgen", bekräfta och betala för beställningen i varukorgen.

Vi hoppas att denna information kommer att hjälpa dig. Om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss eller kolla in denna artikel.