Vad behöver jag göra om jag inte vill förnya min adoption?

När din adoption är bekräftad kommer du att kunna se den i din trädgård. Här kan du se adoptionsdetaljer, planera leveranser och hantera förnyelse. Förnyelsen är automatisk, detta säkerställer att du njuter av produkterna från en säsong till nästa utan att behöva oroa dig för den maximala förnyelsedagen. Vi hoppas att adoptionsupplevelsen kommer att berika dig. Det är dock också möjligt att inte förnya adoptionen. För att göra detta har du följande möjligheter inom din trädgård i det privata området. För att göra detta, klicka på adoptionen du vill hantera:

  1. Pausa din adoption: Vi ger dig alternativet att pausa din adoption under en säsong så att du inte förlorar adoptionen om ett år inte fungerar för dig av någon anledning. Du kommer inte att debiteras under denna tid. Efter den pausade säsongen återaktiveras den automatiskt. Vi meddelar dig via e-post när nästa debitering görs. Det är bara möjligt att pausa under en säsong, den kan inte pausas under två på varandra följande säsonger.
  2. Slutför adoption: Förhoppningsvis är detta inte fallet, men du kanske inte har gillat upplevelsen och inte vill fortsätta med adoptionen för nästa säsong. I det här fallet kan du avsluta adoptionen. Efter den aktuella säsongen och efter att du har fått hela din skörd är den avslutad och kan erbjudas till någon annan. Det kommer att visas i din trädgård i avsnittet "Tidigare” adoptioner. Denna adoption kan inte längre återhämtas.

Om din adoption förnyas automatiskt, men du inte vill fortsätta med den, kan du avboka din beställning så länge skörden inte är planerad eller beställningen redan är på väg. Du kan ta reda på mer om det här.

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär om du behöver hjälp under processen 💚


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)