Vad behöver jag göra om jag inte vill förnya min adoption?

När du har bekräftat din adoption kommer den att synas med sitt foto i din trädgård. Du kan se alla detaljer relaterade till din adoption och även välja typ av förnyelse: manuell eller automatisk.

Även om vi hoppas att du kommer att glädjas av din adoptionsupplevelse, är det självklart upp till dig om du vill returnera din adopterade enhet.

Processen för att avbryta adoptionen är densamma vare sig du har valt automatisk eller manuell förnyelse. När du har mottagit din skörd, eller efter att säsongen är över, kan du följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt användarkonto hos CrowdFarming
  2. Gå till din “Trädgård” i menyn på ditt konto
  3. Klicka på den adoption som du inte önskar förnya
  4. Du kommer att kunna se en “Förnya inte”-knapp, du behöver bara klicka på den.
  5. När du kan klickat på den här knappen kommer din adoption uppdateras automatiskt och visas under fliken “Äldre adoptioner” i din Trädgård.  Därefter är det inte längre möjligt att återuppta den.
  6. Du kommer att få en bekräftelse via e-post

Om din adoption förnyas per automatik men du vill inte behålla den, kan du fortfarande annullera den så länge statusen fortfarande är  “Planerad” och skörden  ännu inte är under förberedelse. Detta förklaras närmare här.

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär om du behöver hjälp under processen 💚