Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je het wachtwoord voor je gebruikersaccount niet meer weet, volg dan de onderstaande stappen:

1. Klik op het kleine mannetje in de rechter benedenhoek van het scherm om je profiel te openen.
  2. Klik op de optie "inloggen of registreren" bovenaan de pagina.
  3. Er wordt een venster geopend waarin je het e-mailadres kunt invoeren dat je hebt gebruikt om je account aan te maken en klik op "doorgaan".
  4. Klik op "Wachtwoord vergeten?"
  5. Een nieuw wachtwoord reset venster zal openen. Je hoeft je e-mail adres niet opnieuw in te voeren in het veld, klik gewoon op "send" en wacht een paar seconden tot de e-mail bevestigd is.
  6. Ga naar je mailbox. Er is een e-mail gestuurd om het wachtwoord te resetten.Belangrijk: Als je deze e-mail niet ontvangen hebt, kijk dan in je spam en junkmail mappen.
  7. Klik op de reset link in de e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken en weer toegang tot je account te krijgen.Let op: deze link is maar korte tijd geldig.

Als je moeilijkheden ondervindt of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op, we helpen je graag 😊