Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord, vänligen följ instruktionerna nedan:

1. Klicka på den lilla personikonen i nedre högra hörnet av skärmen för att komma åt din profil.
  2. Klicka på “Logga in eller registrera dig” högst upp på sidan.Ett fönster kommer att öppnas där du kan skriva in e-postadressen du använde när du skapade ditt konto. Klicka på “Fortsätt”.
  3. Klicka på “Glömt ditt lösenord?”
  4. En ny sida kommer att öppnas för att återställa ditt lösenord. Det är inte nödvändigt att fylla i din e-postadress på nytt i fältet, du behöver bara klicka på “Skicka” och sedan vänta några sekunder på att begäran är skickad via e-post.
  5. Gå till din inkorg. Ett e-postmeddelande har skickats till dig för att återställa lösenordet. Viktigt: Om du inte har fått e-postmeddelandet, vänligen kontrollera din skräppost.
  6. Klicka på återställningslänken i e-postmeddelandet för att skapa ett nytt lösenord och återställa åtkomsten till ditt konto. Tänk på att länken endast är giltig under en kort period.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några svårigheter eller behöver hjälp, så hjälper vi gärna till. 😊