Hur kommer jag åt mitt användarkonto via appen?

📱 Klicka på den lilla personikonen i nedre högra hörnet i appen för att komma åt ditt användarkonto. Klicka på “Logga in eller registera dig” högst upp på sidan.

Ett fönster kommer att öppnas där du kan fylla i den e-postadress som du använde för att registrera ditt konto och klicka sedan på “fortsätt”. Fyll i ditt lösenord och klicka på “Logga in”. Du kan även logga in med ditt Facebook eller Google konto om du valdedetta alternativ under registreringsprocessen.

Om du tror att du redan är inloggad men är osäker, kan du kontrollera detta genom att klicka på nedre högra hörnet i applikationen. Ditt användarnamn kommer att vara synligt högst upp i din profil om du är inloggad.

Observera: När du öppnar appen för första gången kommer du att behöva välja leveransland först och sedan kommer logga in sidan att öppnas automatiskt efter att du har stängt välkomstmeddelandet. Fyll i dina användaruppgifter och du kommer direkt till dina kontoalternativ.