Hoe verwijder je je account?

Het spijt ons erg te horen dat je je account op ons platform wilt verwijderen, maar ook al is het niet gegaan zoals we gehoopt hadden, we willen het je toch zo gemakkelijk mogelijk maken.

Om je account te verwijderen ga je naar je profiel in het gebruikersgedeelte en klik je op "Delete account".

Merk op dat als je een openstaande vordering hebt bij een van je bestellingen, een bestelling die je betaald hebt maar die we nog niet verzonden hebben, of dozen die nog gepland moeten worden van een adoptie, we je account niet kunnen verwijderen.

Zodra de bovenstaande omstandigheden gunstig voor je zijn opgelost, kun je overgaan tot verwijdering van het account.

We sturen je een e-mail om te bevestigen dat het verwijderd is en dat is het!

Als je je ooit nog eens wilt aanmelden, zullen we je met open armen en velden vol verse producten verwelkomen.