Wat moet ik doen als ik mijn adoptie niet wil verlengen?

Zodra jouw adoptie is bevestigd, zal hij met zijn foto in jouw tuin verschijnen. Je kunt de details van de adoptie bekijken en ook de soort vernieuwing kiezen: handmatig of automatisch.

Hoewel wij hopen dat je geniet van de adoptie-ervaring, is het natuurlijk mogelijk om het geadopteerde toestel terug te sturen.

Of je nu voor handmatige of automatische verlenging gekozen hebt, het proces om je adoptie terug te sturen is hetzelfde. Nadat je je producten hebt ontvangen, of na afloop van het seizoen, kunt je de volgende stappen volgen:

• Log in op je CrowdFarming gebruikersaccount
  • Ga naar het "Garden" gedeelte van je account
  • Klik op de adoptie die je niet wilt vernieuwen
  • Je vindt een "Do not renew" knop, je hoeft er alleen maar op te klikken.
  • Nadat je op deze knop geklikt hebt wordt de adoptie automatisch bijgewerkt en verschijnt ze onder het tabblad "oudere adopties" in je Tuin. Het is dan niet meer mogelijk ze terug te halen.
  • Een bevestigingsmail wordt naar je gestuurd

Als jouw adoptie automatisch wordt verlengd, maar je wilt er niet mee doorgaan, Je kunt het nog steeds annuleren zolang de status Gepland is en de oogst nog niet is voorbereid. Dit wordt hier verder uitgelegd.

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier als je hulp nodig heeft tijdens het proces 💚