Terugbetalingen

Geupload 2 months ago door Hannah

Zoals je waarschijnlijk al weet of in dit artikel hebt gelezen er zijn adopties waarbij je meer dan één doos kunt reserveren; er zijn adopties met slechts één levering en er zijn individuele dozen van overschot oogst. Bijvoorbeeld, als je een sinaasappelboom adopteert, betaal je de adoptieprijs (onderhoud afhankelijk van de oogst die u reserveert) eerst, en dan de logistieke kosten afhankelijk van het land van bestemming.

Het CrowdFarming-model is gericht op het oogsten van voedsel op aanvraag, waardoor de boeren hun oogsten kunnen plannen en de vraag kunnen voorspellen. 

Zoals vaak het geval is met plannen, loopt alles soms anders op het einde. De oogst kan kleiner zijn of vroeger eindigen dan verwacht. Of misschien kunt je niet alle dozen bestellen die je in het begin hebt gereserveerd.

Voor elke gereserveerde oogst die je niet kunt ontvangen van je adoptie wij bieden krediet dat je kunt gebruiken voor je volgende aankoop uit elk beschikbaar project. Je kunt je krediet bekijken in het gedeelte "Betaalmethoden" van je gebruikersaccount. Je kunt het gebruiken als en wanneer je wilt zodat je dezelfde boer opnieuw kunt steunen of een bestelling kunt plaatsen voor een ander project dat je wilt proberen.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)