Hur kan jag avbryta en återkommande beställning?

Uppladdad av CrowdFarming

Du kan enkelt avbryta både enskilda beställningar inom den återkommande beställningen samt hela den återkommande beställningen via ditt användarkonto.

Du behöver bara logga in och sedan gå till "Mitt konto" och "Beställningar", klicka sedan på "Återkommande beställningar" längst upp. Därifrån klickar du på den specifika beställning du vill avbryta och det kommer att finnas en knapp för att "Avbryt beställning" längst ner på sidan.

Om du vill avbryta hela den återkommande beställningen klickar du på "Avbryt återkommande beställning" längst ned på sidan.

Observera att du endast kan avbryta en enskild order medan statusen fortfarande är "Planerad", vilket innebär att den ännu inte har förberetts eller skickats.