Vilket transportföretag kommer att leverera min beställning?

Uppladdad av CrowdFarming

En effektiv transporttjänst är avgörande för att direktförsäljning från producent till konsument ska bli framgångsrikt. Maten kan vara av högsta kvalitet, men om den levereras i dåligt skick kan det förstöra upplevelsen.

Om vi som konsumenter vill ha en nyplockad frukt, en traditionellt handgjord ost eller extra jungfruolja direkt från oljepressen måste vi komma ihåg att Moder Jord sätter rytmen, och vi måste vara tålmodiga. Regn och andra klimatförhållanden kan försena mognaden eller skörden, så på CrowdFarming pratar vi alltid om beräknade leveransdatum.

När odlaren har skickat paketet och det har skannats i destinationslandet kan du se det beräknade leveransdatumet med hjälp av spårningsnumret som du hittar i ditt användarkonto under “Beställningar”. Du kommer också att få ett mejl med spårningsnumret (kontrollera även din skräppost 😉 ).

Observera: I vissa fall kan det hända att spårningsnumret inte är tillgängligt eller uppdaterat på transportörens hemsida. Från det att paketet skickas iväg från odlaren tills att det når den distributionscentral som ansvarar för leveransen kan det hända att paketet inte skannas, men detta betyder inte att det är borttappat eller kommer att anlända sent.

Lista över transportörer och länkar för att spåra din beställning

Transport company

Tracking website

DHL

Spåra ditt paket

Deutsche Post

Spåra ditt paket

UPS

Spåra ditt paket

Österreichische Post

Spåra ditt paket

Chronopost

Spåra ditt paket

Colis Privé

Spåra ditt paket

Om du inte har fått ditt paket några dagar efter det beräknade leveransdatumet, eller om du har svårighet att spåra din beställning på transportörens hemsida, vänligen kontakta oss med ditt beställningsnummer.

Vi kommer då att undersöka leveransstatusen på ditt paket tillsammans med transportören och hitta en lösning.

Vi funderar ständigt på nya lösningar för att göra våra transporter ännu snabbare och mer effektiva, samtidigt som vi håller vårt koldioxidavtryck så litet som möjligt. Vi fastställer leveransdatum och grupperar alla beställningar så att vi kan skicka allting på en och samma dag. På det här sättet kan vi garantera att lastbilen lämnar gården fullastad (och att vi inte transporterar tomt utrymme). 🚚 Produkter som importeras från utanför Europa transporteras vanligtvis med flyg eller båt.✈️🚢


Hur gick det?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)